BİRAZDA MAGAZİN HABERLERİ :)

28 Mart 2013 Perşembe

KABAKTAN KAYIKLAR

MALZEMELR 1- 4 ADET ORTA BOY KABAK
                           2- 2 ADET YUMURTA
                           3- LOR
                           4- BİR TUTAM DERE OTU VE TUZ




  kabakları soyup ikiye böldükten sonra 15 dakika haşlıyoruz


 
kabaklar haşlanırken harcımızı hazırlıyoruz yumurta lor dere otu ve tuzu ayrı bir kapta karıştırıyoruz



 haşlanan kabakların tohumlarını kaşık yardımıyla alıpayrı bir tabağa koyuyoruz
  
 ayırdığımız kabak içlerinide kaşık yardımıyle ezip hazırladığımız harca karıştırıyoruz hazırladığımız harcı içlerini oyduğumuz kabaklara dolduruyoruz ve tencerenin içine az su koyup 20 dakika pişirmeye bırakalım

 isterseniz üzerine salça sosu dökerek servis edebilirsiniz.