BİRAZDA MAGAZİN HABERLERİ :)

5 Ocak 2012 Perşembe

ilk peçete dekupajım

                                           yukarıdaki ilk hali
                                           sponchy bob peçetelerim :)
                                            önce yapıştırdım ...
                                           sonra boyadım
                                          şimdi yatak odasında malzemelerimin birazını topluyor
öyle cicili bicili peçetelerim yok :) elimdekini değerlendirdim ilk dekupajım elimdeki boyalarla da ancak bu kadar oldu işte :))

5 yorum:

Zülalin Dünyası dedi ki...

İyi günler ,Zülalin Dünyası adlı blogu 2010 yılından itibaren kullanıyorum.Kızımla yaşadıklarımızı anlatıyordum. Ancak dün tesadüfen girdiğimde sizinde aynı isimle bir blog açtığınızı gördüm. Açıkca konuşmak gerekirse üzüldüm , kızdım ve kırıldım.internette muhakkak araştırma yapmışsınızdır google a giirdiğinizde zaten benim bloğum apaçık ortada . Siz bloğunuzda hobilerinizi anlatıyorsunuz ,keşke isminizi bu yönde belirleseydiniz çok daha ETİK ve çok daha hoş olurdu.
Sinem K.

Zülalin Dünyası dedi ki...

Bir önceki yazımda bloğumu 2010 dan beri kullanıyorum diye yazmışım ,aslında Zülalin Dünyası adlı bloğu 2009 yılından beri kullanıyorum ,düzeltmek istedim.

ZüLâL'in dünyası dedi ki...

ben araştırıp yapmadım bu blogu çünkü zaten zülalin dünyası olsaydı bana vermezdi bu ismi blogspot daha sonra goggledan farkettim bir zülalin dünyası oldugunu ama sizin bloğunuz annesininkarakuzusu.blogsot olarak geçiyor ayrıca baktım bloğunuzuda inceledim bir kaç ay oldu tabi bir süredir faaliyette değildi bloğunuz sizin içeriğiniz zülalin dünyası benim ise ismim zülalin dünyası içeriğide hobi apayrı şeyler bunda kırılacak üzülecek ne var ben aksine sevindim bir tane adaşımın hemde dünyalar tatlısı bir adaşımın blogu oldugu için asıl ben sizin kırılıp kızmanıza üzüldüm keşke ilk tanışmamız bu şekilde olmasaydı
Sevgilerimle

Çiğdem dedi ki...

Tesadüfen tartışmanızı okumak zorunda kaldım... Ben de zulalindunyasi.wordpress.com bloğunu alıp kendi kızımın yaşadıklarını anlatsam - ki bu inanılmaz bir tesadüf olurdu - sizin gözünüzde haksız mı olacaktım? Çok saçma... En fazla bu duruma içinizden üzülebilirsiniz, karşı tarafa kızamazsınız. Böyle bir hakkınız olamaz. Çünkü sizden haberi bile olmayabilir. Sevgiler.

ZüLâL'in dünyası dedi ki...

teşekkür ederim çiğdem hanım bayan herhalde kendi kızından başka ZüLâL yok zannediyor ama yanılıyor..