2- 2 ADET YUMURTA
3- LOR
4- BİR TUTAM DERE OTU VE TUZ
 kabakları soyup ikiye böldükten sonra 15 dakika haşlıyoruz
kabakları soyup ikiye böldükten sonra 15 dakika haşlıyoruz
kabaklar haşlanırken harcımızı hazırlıyoruz yumurta lor dere otu ve tuzu ayrı bir kapta karıştırıyoruz

haşlanan kabakların tohumlarını kaşık yardımıyla alıpayrı bir tabağa koyuyoruz

ayırdığımız kabak içlerinide kaşık yardımıyle ezip hazırladığımız harca karıştırıyoruz hazırladığımız harcı içlerini oyduğumuz kabaklara dolduruyoruz ve tencerenin içine az su koyup 20 dakika pişirmeye bırakalım

isterseniz üzerine salça sosu dökerek servis edebilirsiniz.
 
 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder